Dades personals

La meva foto
Educación Infantil Educación Primaria

dimarts, 9 de novembre del 2010

GOOGLE DOCS (Activitat feta a classe)

El passat dia de GTIC vam estar treballant en grup l'anomenat Google Docs. https://docs.google.com.
És un programa que et permet crear diferents tipus de documents ja siguin presentacions, documents de word, formolàros o càlculs i tot en xarxa. Fins i tot et dóna la possibilitat de estar a un xat mentre modifiques el treball juntament amb els teus companys.

Per trure'n el màxim suc hi vam estar treballant en grup a classe.


Primer de tot parlem d'un document de word. Una persona del grup va crear un document que després el va compartir amb la resta perquè tots hi poguessim accedir i modificar si era necessàri. Per poder compartir-lo s'ha de fer a partir de "Comparteix" que ho trobem a la part superior dreta de la pantalla, seleccionem la opció de "Pública al web.." i copiar el codi embed que et donen per poder-lo utilitzar com a HTML. 
O através de URL : https://docs.google.com/document/pub?id=1lVA6p8uiMmn9NOgs2QZXFOXH2iAbD2uMvHD67vgru1c


Aqui la teniu. la primera tasca, un document de word.






En aquesta segona activitat vam fer el mateix però en lloc de ser un Word era un power point.

Aquí us mostro la segona activitat.






Per últim temnimn un formulari. El procés n'es el mateix que els altres dos. L'única diferència és que aquí has de crear tu unes preguntes que seran contestades per la gent, un cop totes contestades obtindras un full de càlcul amb totes les respostes ben organitzades. Aques full a diferència del formulari nomes el pot veure aquells que tinfuin permís a part del creador de l'arxiu. És un molt bona idea a l'hora de no haver de passar les respostes a l'ordinador com es feia antigament.

Per penjar el formulari cal anar a "Formulari", seguidament "incrustar el formularia a una pàgina web" i a partir d'aqui necessitaras el codi HTML.

Aquí està el formulari i última activitat.


Els portàtils a les aules

* Necessari









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada